Wandelschoenen zijn hip

En daar zit de millenial voor iets tussen

De wandelsport kreeg in vier jaar tijd 56.000 nieuwe leden, schrijft het Nieuwsblad. Dat maakt wandelen de populairste sport in Vlaanderen op voetbal na. De koepelvereniging noteert daarbovenop ook een verdubbeling van het aantal nieuwe leden onder de 40 jaar. Maar liefst één op zes geregistreerde wandelaars is vandaag millennial. En daarbij zijn de niet-geregistreerde stappers die buiten clubverband de natuur in trekken, nog niet meegerekend. Wandelen is hip en bijgevolg zien we ook steeds meer millennials een paar wandelschoenen aanschaffen.
Voor wie geen fan is van wandelen, de wandelschoen zien we tegenwoordig niet alleen in de natuur, maar ook in het dagdagelijkse straatbeeld. Haute Hiking is een trend waarbij wandelschoenen eender waar en wanneer gedragen worden. De trend ligt ergens tussen veterlaarzen en dad sneakers maar zijn een pak meer draagbaar. Ze zijn bovendien de perfecte schoen om de overgang te maken van zomer naar herfst en van winter naar lente, aangezien ze heel mooi combineerbaar zijn met zowel een jeansbroek tijdens de winter als met bloemige jurken en rokken tijdens de warmere maanden.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.