Online magazines

17 november 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Rijke mix van texturen
Oversized handtassen blijven populair voor lente/zomer 2024. Om praktische redenen worden ze vaak gecombineerd met bijpassende kleinere tasjes. Textuur speelt een belangrijke rol. Tassen moeten vooral niet te glad en gepolijst zijn, maar vallen op door hun bijzondere structuren: glad, grof, glanzend, aaibaar ... alles passeert de revue.

Axelle Brants - bladmanager 

Het Belgische sneakermerk SJ is vastbesloten om de schoenenmarkt op z'n kop te zetten. Het merk wil namelijk stijlvolle, duurzame en innovatieve schoenen voor iedereen toegankelijk te maken – zonder hen daarvoor diep in de buidel te laten tasten.
Ancienne Maison Dubois et Fils SA brengt de CAT Lifestyle Footwear collectie terug in de BENELUX markt vanaf seizoen lente/zomer 2024.
Limegroen, oranje en knalrood: gedurfde en sprekende kleuren domineren in de tassencollecties voor volgende zomer.
Al meer dan vijfentachtig jaar verbindt men de naam Beneens met kwaliteit en vertrouwen. Stichter Jozef Beneens begon in 1935 als zelfstandig schrijnwerker. Op zijn vakmanschap in hout is Beneens vandaag nog steeds bijzonder trots.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.