Online magazines

22 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Trends herenschoenen

Niet pretentieus, subtiel sportief en artisanaal zijn de sleutelwoorden van het seizoen. Op schoengebied uit dit zich voor de heren in een terugkeer van o.a. de monkstrap en de utility laars. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Functioneel en toch stijlvol: de utility boot heeft het allebei. Dit type laars is in 2025 een hybride tussen een stevige werkschoen en een stoere wandellaars.

 

 

Met gemiddeld 3,4% meer omzet en 2,1% meer verkochte paren ten opzichte van januari vorig jaar kan de schoenverkoper best tevreden zijn.

 

 

 

De nieuwe Berkemann collectie HW24 is lekker warm,licht van gewicht, soepel en zacht en zijn verkrijgbaar met een vast of uitneembaar voorgevormd voetbed...

 

 

In onze snel veranderende en veeleisende wereld sta je beter sterk in je schoenen. Comfort is hierbij het toevluchtsoord bij uitstek voor lichaam en geest.

 

 

Noteer alvast het inkoopevent “Shoes & Bags Open Days ft. Centro Benelux” van Trademart in je agenda. Kom langs en laat je inspireren door gekende en nieuwe merken zoals Tamaris, Gabor, Thule, Skechers en vele andere!
De mooiste schrijnwerk- en interieurbouwprojecten van België zijn gebundeld in een luxueuze uitgave. Een echte must-have voor wie bouw- of verbouwplannen heeft. Laat u inspireren voor uw komende projecten!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.