Online magazines

20 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
CONTACTEN ALS GRONDSTOF


Netwerken is weer helemaal terug. Maar halen we er genoeg uit? Het kan beter, vindt Pieterjan Bonne. De docent en onderzoeker wil bedrijven helpen om hun netwerk te intrumentaliseren. "Een goed netwerk is een verzekering op de toekomst."

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Wie zien we voor ons als we denken aan een 'netwerker'? Een vlotte prater, iemand die niet aarzelt om mensen aan te spreken, of juist introvertere collega's, die bestaande contacten goed bij zich houden?
Respecteer altijd het principe: 'Voor wat, hoort wat!' Een prestatie vereist een gelijkwaardige tegenprestatie. Een gunst verwacht vroeg of laat een wederdienst, zoals de aankoop van een product in grotere hoeveelheden.
Op Texprocess, de internationale beurs over de complete textielprocesketen, vindt u alle betrokken technologieën, van ontwerp, knippen, naaien, breien en borduren tot afwerken en verfijnen van textiel, alsook van IT en logistiek.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.