Online magazines

17 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Trouwe klanten kopen meer
Tevreden klanten brengen uiteindelijk meer geld in het laatje dan je denkt …! Klanten die tevreden zijn, gaan meer kopen (meer producten en/of frequenter) in jouw winkel en daardoor meer winst genereren. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Een enthousiaste klant geeft zijn positieve ervaringen spontaan door aan 3 andere personen. Een ontevreden klant deelt zijn ongenoegen met 11 anderen.

 

 

 

Kom en laat je inspireren door alle bestaande exposanten en onze nieuwe merken in de zaal The Market. Ontdek maar liefst 600 merken die hun nieuwe herfst en winter collecties komen voorstellen.

Bedankt aan klanten die de Ford Transit Custom als hun ideale bestelwagen kiezen. Ontdek het nieuwe Transit-gamma bij uw Ford-verdeler. Boek nu een testrit op Ford.be!

 

Ontdek onze Saloncondities en 5 jaar garantie* op ons bedrijfsvoertuigengamma. Bezoek een van onze Van Centers voor advies op maat van onze gecertificeerde experts.

 

Geniet in januari van onze Saloncondities. Nissan Townstar Combi, vanaf €249/maand, laatste verhoogde maandaflossing: €10.389.

 

 

 

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.