Online magazines

09 augustus 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Online versie bekijken
 
Dit zijn de schoenentrends voor het Lente/zomerseizoen van 2022
Op de catwalk zien we schoenen die ongecompliceerd en lichtgewicht zijn. Bij de heren maken sneakers een nog sterker statement. 

Melissa Himpe
Bladmanager
Ook al komt de coronacrisis langzaam tot een einde, we blijven waarde hechten aan huiselijkheid en comfort. In de lente en zomer van 2022 dragen vrouwen dan ook graag schoenen die ongecompliceerd en lichtgewicht zijn.
De herentrends van het voorjaar 2022 worden dan ook gedomineerd door een hang naar gemak en draagbaarheid. Formele schoenen waren al minder populair, maar verliezen nu nog meer terrein aan sneakers en sandalen.
Met Gallery FASHION & Shoes en Gallery SHOES & Fashion biedt de hippe Düsseldorfse locatie Areal Böhler elk seizoen een industrieel decor voor internationale merken uit de mode-, schoenen- en accessoirebranche. De concepten van beide bestelplatforms
Eind mei beleefde het team van Xsenible een unieke mijlpaal toen in de fabriek in Portugal de miljoenste Stretchwalker werd geproduceerd. Meteen ook het moment om een nieuwe consumentencampagne en een nieuw sneakermodel te lanceren.
Persoonlijke service, uitgebreid naleveringsprogramma en nog veel meer.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.