Online magazines

24 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
zakenbarometer december
De resultaten van de verkopen in de Belgische zelfstandige schoendetailhandel in december zijn bijzonder uiteenlopend, met omzetten van +15% tot -14%, vergeleken met de cijfers van december vorig jaar.
Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
Voor december 2023 komen we dan tot gemiddelden die rond de status quo schommelen: een minimale omzetdaling van 0,8% en een daling van 0,4% in het aantal verkochte paren, in vergelijking met de twaalfde maand van 2022.
Kom en laat je inspireren door alle bestaande exposanten en onze nieuwe merken in de zaal The Market. Ontdek maar liefst 600 merken die hun nieuwe herfst en winter collecties komen voorstellen.

Meer dan ooit combineert deze wandelschoen nu een perfecte pasvorm met een stijlvolle uitstraling. De tenen krijgen alle ruimte die ze nodig hebben, zonder dat er aan functionaliteit ingeboet moet worden.

 

Al meer dan een eeuw lang staat Warmbat bekend om zijn eigentijdse pantoffels die de perfecte balans bieden tussen luxe en duurzaamheid. De nieuwe Warmbat FW24 collectie huispantoffels en boots weerspiegelt tijdloos design én speelt in op de trends van het seizoen.
Wilt u zelf ervaren hoe goed de nieuwe Ford Transit Custom presteert? Boek dan nu een gratis testrit op Ford.be. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u alle informatie te geven die u nodig heeft en kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste variant voor uw bedrijf.

Geniet in januari van onze Saloncondities: Nissan ARIYA, de 100% elektrische Crossover vanaf €389/maand zBTW in financiële renting*

 

 

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.