Online magazines

03 maart 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Van welke materialen is vegan leer afkomstig?
Vegan leer dient aan een aantal strikte voorwaarden te voldoen om de klant over de streep te trekken en de look van dierlijk leer zo goed mogelijk te imiteren - zowel naar werking als naar looks toe. Wij brengen voor u een overzicht van alle vegan leersoorten. 

Melissa Himpe
Bladmanager
 
Hoewel vegan leer een ecologische connotatie heeft, is één en ander sterk afhankelijk van de gekozen grondstoffen en de productie. Bovendien is er een verschil tussen de ontwikkelingen en de bereidheid van de markt om deze producten te omarmen.
Laarzen kunnen het hele jaar door gedragen worden. Doorgaans hebben ze een hogere aankoopprijs dan ‘gewoon’ schoeisel. Daarom is het des te belangrijker dat men ze goed onderhoudt om er extra veel draagplezier aan te beleven.
Op maandag 22 februari 2021 organiseerde Garant België haar traditionele semestriële ledenbijeenkomst in de showroom van Trade Mart Brussels. Rudi Arnots, de Garant-verantwoordelijke voor ons land, had een coronaproof formule uitgedokterd.
In de nieuwe herfst-/wintercollectie van Lloyd vind je alles terug: van coole runners tot stijlvolle hybridesneakers. Het thema city trekking speelt hierbij een bijzondere rol: supernonchalant, met een edele look en toch geschikt voor outdoors.
100 % elektrisch en tot 460 km rijbereik: ontmoet de BMW iX3.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.