Online magazines

27 augustus 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Schoenen in een uniek design: dit is het werk van ontwerper Toni Taloni
Dat ook de jonge garde van aanpakken weet, bewijst Antwerpenaar Antoon Van den Ecker. Onder de pseudoniem Toni Taloni ontwerpt en maakt hij - van leest tot afgewerkt product - herenschoenen in opmerkelijke designs. 

Melissa Himpe
Bladmanager
Jonge schoenmakers, ze zijn tegenwoordig dungezaaid. De Antwerpse Antoon Van den Ecker is echter een uitzondering. Onder zijn pseudoniem Toni Taloni maakt hij handgemaakte schoenen in een waaier van kleuren en ledersoorten.
En je mag ze laten zien ... glitters, fishnets, er zijn ook coole details als strikjes, studs en pareltjes. Tienermeisjes zijn de trekkers van deze nieuwe stijl. Nu krijgen ze navolging van volwassen dames en ook mannen durven al eens een boordje van hun sportsok te showen.
Rustiek minimalisme, uiterste tegenstellingen en een nostalgische trip naar de jaren 80 – dat omvat de trends die MICAM in samenwerking met WGSN voorstelt voor het lente/zomerseizoen 2021.
In Berkemann stretch modellen voelen gestreste voeten zich direct weer relaxed. Het stretchmateriaal zorgt voor een optimale drukverdeling en neemt de spanning of wrijving weg bij probleemzones zoals hallux valgus of hamertenen. Extra voordeel is dat het zeer soepele en rekbare materiaal optisch bijna niet van echt leder te onderscheiden is.Alle modellen uit de Berkemann stretch collectie beschikken over een uitneembaar voetbed. Berkemann wil dat uw klanten plezier ervaren bij het bewegen want algeheel welbehagen en ontspanning begint bij de voeten.
“Walking good, looking good & feeling good” is het Solidus motto. Laat je inspireren door de lichte en luchtige vlecht sandalen & slippers op plateauzool. Geniet met je voeten!
Met hun innovatieve digitale campagne is Tamaris opnieuw op zoek naar unieke persoonlijkheden, maar ook naar hun favoriete mensen. Maak het podium vrij voor een veelheid aan authentieke, hartelijke en spannende verhalen!
MEPHISTO brengt tal van nieuwe modellen in frisse kleuren en rijke materialen en natuurlijk buitengewoon comfortabel. Blader door het Summer 2021 Lookbook en contacteer ons voor een bezoek aan onze showroom nadine.thielemans@skynet.be 0475/859273
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.