Online magazines

17 september 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Zakenbarometer augustus 2020: cijfers schieten de lucht in 
Meer dan ooit moeten we waarschuwen voor de gemiddelden van de afgelopen maand. Zo steeg de omzet tot +180%. De enige conclusie die men hieruit kan trekken is dat de resultaten vooral afhankelijk zijn van de manier waarop men omging met kortingen.

Melissa Himpe
Bladmanager
De toestand in de schoendetailhandel in ons land is wankel, maar vooral onoverzichtelijk. Het ziet er naar uit dat iedere winkelier de problemen op zijn eigen manier tracht op te lossen, maar uiteindelijk blijken de resultaten voor iedereen verlieslatend te zijn, zeker in vergelijking met het voorbije jaar.
Het verschuiven van de sper- en soldenperiode met één maand blijkt een zeer controversieel onderwerp. Een deel van de winkeliers is gewonnen voor het ‘nieuwe’ systeem waarbij de sperperiode en de solden een maand later starten. Anderen zweren dan weer bij het behoud van het bestaande of vroegere systeem.
De verkopen in augustus bestonden voor de overgrote meerderheid uit topzomerartikelen, slippers, instekers, sandalen, noem maar op. Maar veel winkeliers profiteerden van deze ongewone toestand om ook nog andere en oudere modellen in de kortingverkoop te steken.
Afgelopen donderdag 03.09 vond de Rexor Benelux Ledendag plaats in de nieuwe locatie Breepark te Breda, Nederland. Gedurende de hele dag stelden leveranciers de nieuwe collecties voor SS21 voor aan de leden van Rexor. De organisatie is verheugd dat de beurs in deze onzekere tijden plaats heeft kunnen vinden.
Ontdek de uiterst resistente en multifunctionele Crosscall smartphones! Ze zijn 100% betrouwbaar en staan een volledige werkdag of zelfs langer tot uw dienst. Integreer ze zonder uw processen, organisatie of zelfs bewegingen te verstoren!
Ford breidt zijn snel groeiende Active-gamma verder uit met de nieuwe Tourneo Connect Active monovolume en Transit Connect Active bestelwagen, die vanaf het einde van dit jaar besteld kunnen worden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.