Online magazines

30 november 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

 
Zakenbarometer oktober 2021: +9% omzet
Met een gemiddelde omzetstijging in oktober van 9% t.o.v oktober vorig jaar, en 6,7% meer verkochte paren, kan iedereen best leven. Ook de algemene omzetstijging van 14% tijdens de eerste tien maanden van dit jaar stemt de gemoederen positief.

Melissa Himpe
Bladmanager
Elke vergelijking loopt mank, dat schreven we al vorige maand, en dit adagium blijft meer dan ooit gelden. Feit is dat de voorbije oktobermaand positief werd afgesloten, tot tevredenheid van de meeste schoenwinkeliers. Het was een sterke maand oktober, met herfstweer en minder corona-druk.
In vergelijking met de voorbije maanden, zit er veel meer afwisseling in het aankooppatroon van de consument. Het kleurenpalet is breder, en ook qua modellen wordt er meer gespreid.
Volgens onze enquête liggen de inkopen van hoge laarzen sterk uiteenlopend bij de winkeliers. Dat weerspiegelt heel goed de houding van de winkeliers tegenover deze modellen: sommigen geloven in een heropleving, anderen helemaal niet.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.