Online magazines

29 september 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Schoenenmode lente/zomer 2023

De schoenenmode voor de zomer van 2023 belooft zeer kleurrijk te worden. Bij de dames roepen de schoenen "fun" en ook ontwerpen uit de jaren '70 maken een comeback. Strappy sandals en clogs maken deel uit van het assortiment. Ook bij de mannen is "fun" een belangrijk kernwoord. Leuke accenten maar toch functioneel. Bij de heren zien we deze zomer badslippers, sneakers en wandelsandalen. 

Axelle Brants 

Bladmanager 

De zomer van 2023 belooft wilde avonturen én biedt tegelijk volop ruimte voor relaxatie. De herenschoenen zijn dan ook veelzijdig, trendy en voorzien van innovatieve details.
Ford Pro lanceert een end-to-endlaadoplossing die ondernemingen helpt om de beste laadstrategie voor hun elektrische voertuigen te vinden, de laadinfrastructuur te installeren en het laadproces te optimaliseren.
Yes, ons schoeisel mag weer gezien worden! In de zomer van 2023 gaan de dames dan ook voor kleurrijke, glanzende en minder verhullende schoenen. Ook de jaren 70 – het decennium van fun, fun en nog eens fun – laat van zich horen.
Professional Media Group (PMG) is op zoek naar redactioneel en commercieel talent. Houdt u van uitdagingen en gaat u tot het uiterste om in uw opdracht te slagen? Dan bent u de collega die we zoeken. Kijk snel naar onze vacatures en laat wat van u horen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.