ILM Summer Styles 2020 opnieuw groot succes

300 exposanten verspreid over 13.000 m²

Van 7 tot 9 september is de sector in Offenbach bijeen gekomen voor de 151e editie van ILM. Maar liefst een driehondertal exposanten stelden er hun collecties Lente/zomer 2020 voor verspreid over 13.000 m². Naast de klassieke lederwarenvakhandel waren ditmaal ook steeds meer schoenen- en textieldetailhandelaren en -inkopers aanwezig om hun producten op de beurs voor te stellen.
De merkenmix werd goed ontvangen door de retailers. Zowel gerenommeerde labels als nieuwkomers vielen bij hen goed in de smaak. Ook konden bezoekers opnieuw inspiratie halen uit een resem aan lezingen over mode- en POS-strategieën. Thema’s zoals digitale communicatie, sociale media en een efficiënt goederenbeheer waren hot topic op het event. Een voor een vormen ze dé uitdaging voor de retailsector.
Ook de nieuwste trends werden onder de loep genomen en de conclusie is dat het kleurenspectrum voor het seizoen Lente/zomer 2020 heel uitgebreid en divers is: van monochrome looks met neutrale en klassieke kleuren tot neon accenten en details. Maar voor alle sectoren geldt: duurzaamheid is the way to go. Steeds meer fabrikanten richten zich op recycling en veganistische producten. “Hoogwaardig leer blijft echter een belangrijk en onmisbaar materiaal voor onze industrie”, stelt Christiane Brunk van Braun Büffel gerust.
De ILM Winter Styles 2020 gaan door van 29 februari tot 2 maart 2020

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.