MUBB Zomercollectie 2018

De Zomercollectie 2018 bestaat uit huisschoeisel, slippers, sandalen en aanstekers

COMFORTA Nieuwkoop B.V. heeft per direct de distributie overgenomen voor het merk MUBB COMFORT in de Benelux. Het bedrijf, bekend van de labels SUPER CRACKS, EVERYONE en GABOR HOME, heeft Etienne Lejeune aangesteld voor klanten uit België en Luxemburg. MUBB COMFORT is een comfortmerk dat in Europa wordt geproduceerd. Gel Pads, Memory Foam binnenzolen, Uitneembare voetbedden en Anti Shock- zoolconstructies zijn enkele pluspunten binnen deze collectie.

De Zomercollectie 2018 bestaat uit huisschoeisel, slippers, sandalen en aanstekers. Deze zijn leverbaar in zowel basiskleuren als in actuele kleuren zoals Champagne, Silver, Beige en verschillende Multi kleuren.
De adviesverkoopprijzen variëren tussen € 49,95 en €74,95 met uitstekende marges.

De collectie van MUBB wordt gepresenteerd op de Trade Mart in Brussel tijdens de events “Walk en Watch” (20 en 21 augustus) en “Walk en Match” (3 en 4 september) in o.a. de Brighton Room. Ook kunt u een afspraak maken en komen we graag bij u langs om de collectie te presenteren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
COMFORTA Nieuwkoop B.V.
Contact: Etienne Lejeune
Telefoon: +31-6 41.73.37.01
E-Mail: etienne@comforta.nl

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.