Fellowes Brands breidt uit

Met de overname van Classicom NV ontwikkelt het bedrijf de categorie Opslag en Archivering verder

Fellowes Brands heeft haar categorie van opslag en archivering uitgebreid met de overname van Classicom NV. Met de toetreding tot de Fellowes BANKERS BOX® categorie, zal de Belgische besloten vennootschap het aanbod van Fellowes op de Europese markten versterken met een breed gamma opslag- en archiefoplossingen om werkplekken te helpen organiseren.
Guido Venverloo, Sales Manager Fellowes Benelux, geeft toelichting: “Ik ben blij dat we deze overname hebben gedaan en bedank de heer Coopman (vorige eigenaar) voor zijn hulp en ondersteuning tijdens dit proces. Deze strategische overname bevestigt onze inzet voor de verdere ontwikkeling van de categorie Opslag en Archivering onder het merk BANKERS BOX®. Deze overname stelt ons in staat om nieuwe producten in de portefeuille op te nemen en onze gewaardeerde klanten toekomstige groeiperspectieven te bieden”.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.