The Wool Street Journal

INGEDIEND DOOR: The Wool Street Journal
NAAM EN VOORNAAM: Laila Eduard Martha Van Herck
TELEFOONNUMMER: 03/385.13.13
E-MAILADRES: info@woolstreetjournal.be
PROJECT: Het betreft hier een winkelvernieuwing en uitbreiding na een naamswijziging met nieuw logo waar we ontzettend trots op zijn en dat we absoluut de moeite waard vinden om hier te tonen.
DOELSTELLING(EN): Met onze winkelvernieuwing wilden we rust creëren voor de klanten en onszelf, dit met een verdubbeling van de oppervlakte en het creëren van een eenheid tussen de twee winkels (krantenwinkel en breiwinkel) onder één dak. We zitten namelijk al 20 jaar in een zogenaamd lijdende branche, maar wij weigeren mee te doen aan het negativisme. Daarom gaan we mee met de tijd door een frisse wind te creëren.
LOCATIE VAN HET PROJECT: Kapellei 272,2980 Zoersel
ONTWERPER(S) VAN HET PROJECT: Omdat we wisten dat het een hele uitdaging ging zijn om onze twee totaal verschillende artikelen tot één geheel samen te smelten hebben we de mensen van HM-projects gevraagd om een basisontwerp te maken. Van daaruit zijn we dan vertrokken zodat we er toch nog ons eigen ding mee konden doen.
UITVOERDER(S) VAN HET PROJECT: Wijzelf, omdat we zonder tegenpruttelen toch aanpassingen konden doen. We wilden bovendien geen commissie geven voor iets wat we perfect zelf konden uitvoeren. Bijgevolg kozen we ervoor om de verbouwingen in vier weken uit te voeren. We hebben de werken (en dus ook de kosten) gespreid over een anderhalf jaar zonder één dag extra te moeten sluiten.
BUDGETTERING
Vooropgestelde budget: € 100.000 à € 150.000
Uiteindelijke budget: € 75.000 (zonder 1 dag te moeten sluiten)

Dit is een plus artikel. Abonneer om dit artikel verder te lezen.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.