Bakkerij Adams

INGEDIEND DOOR: Bakkerij Adams
NAAM EN VOORNAAM: Ronald Adams
TELEFOONNUMMER: 014/69.90.70
E-MAILADRES: administratie@bakkerijadams.be
PROJECT: Winkelvernieuwing Bakkerij Adams BVBA
DOELSTELLING(EN): De winkel mocht geen standaard bakkerswinkel worden. We wilden een moderne, warme winkel creëren met een sterke link naar de ambacht. Producten moeten in het oog springen, de kwaliteit en luxe moet gezien worden evenals het mooie, ambachtelijke bakkersvak. Daarom willen we laten zien wat er achter de schermen gebeurt. Al sinds we bestaan is onze pay off 'Het geheim van de bakker...' Dit laten we al zien via columns, onze nieuwsbrief, socials en dat wilden we ook in het echt laten zien. We wilden tonen hoe mooi het vak is, hoe onze bakkers de lekkerste gebakjes maken en worstenbroodjes invouwen, hoe hard ze werken, dat er ook wel eens iets kan mislukken en dat alles vers is. Zo kan men de kennis en ambacht zien, ruiken, voelen en proeven. We streven naar een winkel waar de klant zich welkom voelt, waar service en persoonlijke aandacht voor de klant centraal staan en men het bakkersvak een beetje kan beleven.
LOCATIE VAN HET PROJECT: Baarle-Hertog
ONTWERPER(S) VAN HET PROJECT: Hanssen Interior Design B.V. voor de winkelinrichting, De Bont Architecten voor de architectuur
UITVOERDER(S) VAN HET PROJECT: Redie Interieurs B.V.
BUDGETTERING
Vooropgestelde budget: € 140.000
Uiteindelijke budget: € 160.000

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Gerelateerde artikels

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.