Partnership Retail Design Lab & Shop Design Awards

Het Retail Design Lab is de eerste partner van de Shop Design Awards

Tom D’Halluin, hoofdredacteur bij Professional Media Group en organisator: "De samenwerking met het Retail Design Lab is een absolute meerwaarde voor dit nieuwe initiatief. Hun uitgebreide expertise is een belangrijke ondersteuning voor onze jurering en deelnemers. Bovendien is hun netwerk een extra platform om deze Awards kenbaar te maken."
Over het Retail Design Lab:
Katelijn Quartier, Academisch Directeur: “Het Retail Design Lab is een kenniscentrum in wording aan de Faculteit Architectuur en kunst van de Universiteit Hasselt. Binnen de onderzoeksgroep ArcK focussen we ons met het onderzoek op hoe de ruimtelijke omgeving, de winkel in dit geval, ervaren wordt door zijn gebruiker, de klant. We kijken naar zowel perceptie, het gedrag en de emotie. Het onderzoek is nauw verweven met de opleidingen die de Faculteit organiseert en de projecten die we doen voor, en in samenwerking met, het werkveld (retailers, ontwerpers, leveranciers, steden en gemeenten, etc). Onze belangrijkste missie is de beleving van de klant in winkels te verbeteren door in te grijpen op het design van de winkel. Wij willen hiermee retailers helpen om te komen tot meer belevingsgerichte winkels, en om ontwerpers en student-ontwerpers te helpen om meer kennis-gefundeerde ontwerpbeslissingen te maken teneinde de beleving in de winkel te optimaliseren. Naast het retaildesignlab.be platform organiseren we trainingen, work-shops, Masterclasses, etc. om de kennis en inzichten rond retail design zo veel mogelijk te verspreiden.”

Meer info over de Shop Design Awards

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.