Ontdek Ardo’s nieuwigheden op Horeca Expo:
Hall 8 – stand 8319

Ardo, dat is convenience at all levels. Gebruiksgemak in de keuken en smaak op je bord, daar gaan we 100% voor, elke dag opnieuw. We zijn blij om jullie dit najaar ook twee gloednieuwe productinnovaties voor te stellen. Met onze chunky gesauteerde wortelen en ons trio crispy groentefingers zorgen we voor een smaakvolle en kleurrijke aanvulling van ons aanbod. Bezoek ons tijdens Horeca Expo van 20 tot 24 november op stand 8319 en we leggen je graag uit waarom deze producten perfect binnen het huidige voedselplaatje passen.
TRIO CRISPY GROENTEFINGERS
Genomineerd voor de Horeca Expo Innovation Award
Onze kleurrijke en smaakvolle groentefingers kunnen niet ontbreken in jouw keuken. Ontdek de goudgele maïsfingers met maïs, de oranje groentefingers met wortel, butternut en zoete aardappelen en tenslotte de broccolifingers in een verrassend rood korstje, die apart of samen kunnen worden geserveerd.
De combinatie van geel, oranje en rood brengt meteen kleur op je tapasplank, je bijgerecht of je hoofdschotel. Serveer ze als alternatief voor frietjes, als topping op een salade of in een wrap. De vegan groentefingers zijn dankzij hun groentevulling en hun superkrokant korstje een favoriet bij jong en oud. Wedden dat kinderen op deze manier graag nieuwe groentesmaken ontdekken?!
Het trio groentefingers is beschikbaar in een mix karton met 2 zakjes van elk, om eindeloos te combineren.
CHUNKY GESAUTEERDE WORTELEN
Een kleurrijke mix van gele, oranje en paarse wortelen, gesauteerd in plantaardige olie, waardoor ze een uitgesproken volle wortelsmaak hebben en heerlijk al dente zijn. De handgesneden snit geeft deze mix een unieke look, en maakt het een must-have in elke keuken.
De chunky gesauteerde wortelen zijn niet afgekruid je kan dus naar believen combineren met tal van smaken zoals ajuin en peterselie, gember, onze Provençaalse kruidenmix, en zoveel meer. Hét bewijs dat gebruiksgemak en smaak hand in hand gaan! Voeg de wortelen toe aan een stoofpotje, tover een regenboogquiche op tafel, of combineer eindeloos met andere groenten zoals spruitjes, pastinaak, aardappelen... Heerlijk met vlees, vis en in vegetarische gerechten.
KRUIDEN À VOLONTÉ
De voorbije maanden optimaliseerden we ons vriesvers kruiden-gamma. Enkele kruidenmixen werden van nog meer smaak voorzien, andere zijn dan weer volledig nieuw. Van toepassing op al onze kruidenmengelingen: gebruiksgemak op nummer één! Alle kruidenmixen zijn verpakt in handige 250g-zakjes met ZIP sluiting. Je neemt wat je nodig hebt en de rest gaat terug de vriezer in.
Ons gamma kruidenmixen zit vol van kleur, smaak en mogelijkheden voor jouw keuken!
Ons gamma kruidenmixen zit vol van kleur, smaak en mogelijkheden voor jouw keuken!
Kruidenmix op Aziatische wijze
Dé ideale basis voor elk wokgerecht. Heerlijk in Aziatische gerechten en sauzen.
Ingrediënten: Sjalot, lente-ui, knofook, daslook, gember, rode paprika en rode chilipeper

Provençaalse kruidenmix
De kruidenklassieker met rozemarijn, tijm en oregano. Ideaal voor BBQ, op aardappelen en groenten, ratatouilles...
Ingrediënten: Rozemarijn, tijm en oregano

Kruidenmix alla Napoletana
Zomerse kruidenmix met tomaten, ovengedroogde tomaten, basilicum en oregano. Lekker op pizza, als topping, bij bruschetta, met vlees en vis...
Ingrediënten: Tomaat, basilicum, oregano, ovengedroogde tomaat en zonnebloemolie

Tartaar kruidenmix
Deze kruidenmix is terug van weggeweest, en nu nog lekkerder! Gebruik deze als basis voor een heerlijke tartaarsaus of andere dressings, visgerechten, steak tartaar, soepen...
Ingrediënten: Sjalot, bieslook, peterselie, wilde knoflookblaadjes, ovengedroogde tomaten, dragon

Kruidenmix op Scandinavische wijze
Een veelzijdige kruidenmix met dille in de hoofdrol. Perfect voor mossel- en visgerechten, tzatziki, dressings...
Ingrediënten: Dille, peterselie, daslook, lente-ui, ui , wakame

Kruidenmix in Mexicaanse stijl
Een pittige en kleurrijke mix. Lekker bij pizza, pasta, dips en dressings...
Ingrediënten: Rode paprika gegrild, rode ui, tomaat, gele paprika gegrild, ovengedroogde tomaat, lente-ui, koriander, knofook, chilipeper en zonnebloemolie

8-kruidenmix
Deze veelzijdige groene kruidenmix is lekker bij talloze visbereidingen, salades, sauzen... Ideaal om bijvoorbeeld de Duitse klassieker ‘Frankfurter Grüne Soße’ mee te maken.
Ingrediënten: Peterselie, tuinkers, dille, kervel, bieslook, zuring, rucola en pimpernel

Kruidenmix all’Italiana
Dé kruidenmix voor een Italiaanse touch in je gerechten, marinades, sauzen en dressings... Nog lekkerder dankzij de wilde look.
Ingrediënten: Peterselie, basilicum, wilde knoflookblaadjes, tijm, oregano, rode ui

Kruidenmix op Thaise wijze
Deze kruidenmix werd nóg meer gebalanceerd door de toevoeging van galangal, een echte klassieker binnen de Thaise kruiden. Een uitstekende smaakmaker voor Thaise gerechten, soepen, sauzen en marinades.
Ingrediënten: Koriander, citroengras, sjalot, gember, knofook, limoenblad, rode chilipeper en galangal

Persillade
Een klassieke mix van look en peterselie. Een must have in elke keuken.
Ingrediënten: Peterselie, lookblokjes

Barbecue-kruidenmix
Met deze kruidenmix breng je meteen een heerlijk BBQ-smakenpallet in je gerechten, zonder smokey flavour. Perfect als topping voor diverse witte vis- en vleesbereidingen en bij eindeloze barbecue-gerechten.
Ingrediënten: Sjalot, knofook, marjolein, salie, rozemarijn, tijm, rode chilipeper, ovengedroogde tomaat en zonnebloemolie

Waarom vriesverse kruiden?
- Convenience: voorgewassen en voorgesneden. Altijd beschikbaar
- Organoleptisch: 100% natuurlijke en pure kruiden, 100% quality
- Altijd op vooraad: lange houdbaarheid
- Economisch: 100% bruikbaar product
- Duurzaam: bederft niet, geen voedselverspilling
- Kwaliteitsgarantie: 100% microbiologische controle en volledige traceerbaarheid van veld tot vork.
Ardo’s vernieuwd peulvruchten gamma
Peulvruchten zijn populairder dan ooit. Ze bestaan in alle vormen, kleuren en smaken. En ze hebben heel wat dingen gemeen: ze zijn stuk voor stuk duurzaam, uitstekende vleesvervangers en bovenal enorm gezond.
We breidden ons peulvruchtenassortiment uit met zwarte bonen, witte bonen en rode kidney bonen telkens in 1kg. Daarnaast ontwikkelden we ook een meerkleurige linzenmix met rode, groene en bruine linzen. Onze reeds bestaande kekererwten en edamame sojabonen in 1kg kun je ook in het peulvruchten gamma vinden.
De peulvruchten passen perfect in een gezond eetpatroon, als hoge bron van ijzer, vezels, mineralen en eiwitten. Stuk voor stuk lekker in salades, stoofpotjes, curry’s of als vleesvervanger. Onmisbaar in elke keuken! Enkel kort opwarmen en klaar om zowel koud als warm te serveren.

Tricolore linzen mix
Met onze meerkleurige linzenmix, spelen we in op de trend van peulvruchten. De mix van rode, groene en bruine linzen brengt meteen kleur op je bord. Linzen passen in elk gezond eetpatroon, want ze zijn een uitstekende bron van ijzer, vezels, mineralen en eiwitten. Je kan er alle kanten mee uit in je keuken: in een soep, salade en zelfs als vleesvervanger. Heerlijk als ingrediënt in een Oosters getint gerecht of wat dacht je van gestoofde linzen met spekjes en groenten. Heerlijk toch? De linzen zijn reeds gekookt, allen nog kort opwarmen en klaar!

Zwarte bonen
De reeds voorgekookte zwarte bonen zijn onmisbaar in ons peulvruchten gamma. Ze zijn erg populair in de Latijns-Amerikaanse keuken. Dankzij hun stevige bite en volle smaak zijn ze ook verrassend lekker in élke salade, soep of andere schotels. Van klassiekers zoals rijst met zwarte bonen tot Braziliaanse feijoada of een pikante zwarte bonensaus. Je hoeft deze alleen kort op te warmen, en je hebt meteen een ideale vleesvervanger klaar!
Witte bonen
Witte bonen, ook wel cannellini bonen genoemd, zijn een natuurlijke bron van vezels en eiwitten, en daarom populair als vleesvervanger. Na de bonen kort op te warmen zijn deze de ideale basis voor de klassieke witte bonen in tomatensaus, maar ook heerlijk in salades en stoofpotten, zoals Cassoulet.
Rode kidney bonen
Rode kidney bonen brengen meteen kleur en vezels in je gerecht. De rode kidneybonen zijn reeds voorgekookt en hoeven dus enkel kort opgewarmd te worden alvorens te gebruiken. Dankzij hun lichtzoete smaak zijn deze peulvruchten heerlijk in een stoofpotje, in curry’s, salades of vegetarische chili sin carne.

Kekererwten
De populaire kekererwten zijn gezond, voedzaam, erg lekker door hun volle smaak en ook nog eens een uitstekende vleesvervanger. Je kan ze gebruiken om hummus of falafel mee te maken, te roosteren als snack of te verwerken in een zuiderse salade. Ook heerlijk in je tajine of couscous!
Edamame soja bonen
Edamame sojabonen (Mukimame bonen) komen overwegend uit Azië. Maar Ardo heeft de aangepaste agrotechnologie ontwikkeld om deze bonen nu ook in Europa te telen. Deze jonge groene peulen van de sojaboon zijn erg voedzaam en knapperig. Edamame sojabonen worden traditioneel opgediend bij Oosterse gerechten maar kunnen ook dienen als eiwitrijke toevoeging bij een slaatje. De edamame soja bonen brengen kleur in je poké bowl en brengen extra eiwitverrijking in je guacamole. Lekker!
Kleur op je bord met Ardo
Rodebietburger
De reeds voorgebakken rode biet burger brengt meteen kleur op je bord. Deze krokante groenteburger met rode biet en kidneybonen is heerlijk tussen een burgerbroodje, als bijgerecht of als vegan of veggie burger. De rode kleur, de ronde vorm en de vezelrijke textuur lenen zich perfect als alternatief voor de traditionele burger.

Rodebietspekjes
Deze reeds voorgebakken krokante stukjes rode biet zijn een ideaal vegan alternatief voor spekblokjes dankzij hun heerlijke smokey flavour. De rode biet spekjes zijn glutenvrij en heerlijk in salades of pasta, op een pizza of met geitenkaasje,…


