Online magazines

17 juni 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Zakenbarometer mei: klanten openen deuren met veel enthousiasme
De verplichte sluiting van 14 maart tot 11 mei hebben de schoen goed doen wringen, maar toch geeft de sector blijk van positief dynamisme. Ook de recente opening van de horeca brengt soelaas - shoppen wordt zo opnieuw leuk. 

Melissa Himpe
Bladmanager
Dat de winkelsluitingen hun tol hebben geëist, is geen nieuws. Dat de laatste veertien dagen van mei, na de heropstart, het verlies niet heeft kunnen goedmaken, is evenmin een item voor krantenkoppen. Maar dat de deuren van de schoenenwinkels met enthousiasme open gingen op 11 mei, is dan weer positief nieuws.
De consument heeft voor zijn eerste nieuwe aankopen resoluut voor frisse en lichte kleuren gekozen. Bij de dames wordt zwart zelfs niet of nauwelijks vermeld. Beige, naturel en wit staan bovenaan, samen goed voor 63% van de omzet.
In de gegeven omstandigheden komt meer dan ooit het heikele thema van de kortingen voor de proppen. Iedereen is ervan overtuigd dat we nu zo rendabel mogelijk moeten werken. Concreet betekent dat: maximaal tegen de normale prijs verkopen, en alle mogelijke vormen van discount achterwege laten.
Onderhoudsproducten vormen een belangrijk onderdeel van het assortiment van de schoenwinkelier. Shoes polst met deze korte enquête hoe u uw aanbod samenstelt en op welke trends u inspeelt. Deelnemen neemt niet meer dan twee minuutjes van uw tijd in.
Laad uw bedrijf op voor een zonnige toekomst! Op zoek naar een nieuwe aanwinst voor uw fleet? Profiteer van het beste van twee werelden dankzij een Ford hybride bedrijfswagen.
De moderne, zware bestelwagen evolueerde tot een voertuig dat zich handig laat afstellen op vaak sterk uiteenlopende wensen van professionele klanten en eindgebruikers uit gevarieerde marktsectoren. Het gediversifieerde, op specifieke individualisering en daardoor ook modulair gestructureerde marktaanbod vraagt bijgevolg toelichting.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.