Online magazines

20 mei 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Krijg de milieubewuste consument in uw winkel met een aanbod vegan schoenen
Vegan is tegenwoordig al wat de klok slaat - en ook de schoenenbranche lijkt mee te surfen op deze trend. Met een aanbod lokt u de milieubewuste consument naar uw winkel. Die zijn tegenwoordig talrijker dan u zou denken.

Melissa Himpe
Bladmanager
De vegan beweging lijkt momenteel een van de snelst groeiende trends. De consument draagt duurzaamheid steeds hoger in het vaandel en gaat actief op zoek naar manieren om zijn of haar ecologische voetafdruk te verkleinen. Ook de schoenenbranche heeft de trend niet gemist - vegan schoenen lijken eindelijk de mainstream markt te hebben bereikt.
Steeds meer mensen staan stil bij de gevolgen van hun levensstijl. We gaan met z’n allen consuminderen en veganisme slaat steeds meer aan bij het grote publiek. En daar spelen niet alleen veganistische schoenenmerken op in. Ook de reguliere schoenenwinkel springt op de kar.
Dat de solden met een maand zouden uitgesteld worden, naar 1 augustus om precies te zijn, wisten we al. Nu is die beslissing ook officieel, de Kamercommissie Economie heeft een wetsvoorstel van CD&V, Open VLD en MR unaniem goedgekeurd.
Bescherm uw collega's en uzelf en ga corona-safe de baan op met de VANSCREEN screen-folie.
Het marktaanbod van personenwagens met hybrideaandrijving explodeert en omdat er meerdere systeemvarianten bestaan, is het kiezen van de juiste motorversie er niet eenvoudiger op geworden. Het uitgebreide gamma diverse systemen heeft als gevolg dat de ene hybrideaandrijflijn beter tot zijn recht komt tijdens korte ritten of in stadsverkeer, terwijl andere energie-efficiënter presteren tijdens lange afstandsritten of op snelwegen. Een hybride die naadloos aan al deze uiteenlopende gebruiksdoelstellingen kan beantwoorden, bestaat dus niet. Bovendien – en dat wordt nog te vaak vergeten – moet bij de aanschaf van een hybridewagen het profiel van de end user, die met deze wagen zijn professionele verplaatsingen zal maken, nadrukkelijk in overweging worden genomen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.