Online magazines

15 mei 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Schoenenbranche gaat vol enthousiasme weer aan de slag
De winkeldeuren mochten op maandag 11 mei weer open en dat gebeurde met veel goesting en enthousiasme, zowel bij klant als bij winkelier. Iedereen nam de nodige voorzorgsmaatregelen om veilig shoppen te garanderen.

Melissa Himpe
Bladmanager
Als u dit leest, is de versoepeling van de Corona-maatregelen ingezet: de winkels zijn open sinds maandag 11 mei en we hopen alvast dat die nieuwe start positief is ingezet.
Tijdens de periode van verplichte winkelsluiting zijn de schoenwinkeliers niet bij de pakken blijven zitten. Zowat iedereen heeft allerlei initiatieven ontwikkeld om alsnog te trachten enige omzet te realiseren.
Voor de grote meerderheid van de winkeliers was de inkoopperiode voor de komende HW-periode op half maart al achter de rug, bij de start van de lockdown. Toch blijkt dat, zelfs zonder corona, meer dan 90% van de winkeliers minder hebben ingekocht dan voor de voorbije winter.
De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het samenbrengen van de merkenportfolio's van StarCollections en Brands-360. Vanaf heden communiceren wij uitsluitend nog vanuit Brands-360.
Bescherming van onze gezondheid is nu een topprioriteit, D’Heldt levert hiervoor oplossingen:  mondmaskers, gelaatsbeschermers, desinfecterende sprayers en protection shields.  Hierna een overzicht.   U kan ons bereiken via peter@dheldt.be.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.