Online magazines

06 mei 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Olivia Couvreur verkoopt eigen schoenenmerk in nieuwe boetiek
De liefde voor schoenen kreeg Olivia Couvreur al van jongs af aan mee. Na haar opleiding schoenenonterp in Italië bracht ze haar eigen collectie op de markt: Cara Rosa, vernoemd naar haar oma waarmee het allemaal begon.

Melissa Himpe
Bladmanager
Nu het niet mogelijk is om fysiek op zoek te gaan naar (nieuwe) producten voor mijn assortiment, word ik liefst geïnformeerd door:
Olivia Couvreur lanceerde op 6 maart 2019 haar schoenencollectie Cara Rosa. Naarmate de liefde voor het label groeide onder haar klanten, deed de nood aan een fysieke winkel zich opdringen. Zo richtte ze een klein stukje Italië in hartje Kortrijk in.
De kans dat het coronavirus COVID-19 via HVAC-systemen verspreid wordt, is zeer beperkt, zelfs wanneer een besmet persoon aanwezig is in het gebouw. Toch blijft het, nu almaar meer bedrijven opnieuw de deuren openen, belangrijk om toe te zien op een correcte werking en onderhoud van dergelijke systemen. Hieronder vindt u enkele praktische tips.
Bescherming van onze gezondheid is nu een topprioriteit, D’Heldt levert hiervoor oplossingen:  mondmaskers, gelaatsbeschermers, desinfecterende sprayers en protection shields.  Hierna een overzicht.   U kan ons bereiken via peter@dheldt.be.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.