Online magazines

16 april 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Solden opgeschoven naar 1 augustus
Vanuit meerdere kanten werd al langer gevraagd naar een verschuiving van de sper- en soldenperiode ten gevolge van de coronacrisis. Minister van Werk & Economie Nathalie Muylle was dan ook blij dat ze afgelopen weekend kon aankonidgen dat de zomersolden pas op 1 augustus zullen doorgaan.

Melissa Himpe
Bladmanager
Het coronavirus heeft hoogstwaarschijnlijk ook op uw zakengang een invloed. Vul onderstaande poll in en ontdek ook meteen wat uw collega's antwoordden.
Op een paar uitzonderingen na halen de schoenwinkeliers in ons land alles uit de kast om ondanks de coronamaatregelen in contact te blijven met hun klanten, en er ook nog enkele paren aan te verkopen.
We hebben ons oor te luisteren gelegd bij een aantal organisaties die de belangen van de middenstand verdedigen, met de vraag welke acties kunnen worden ondernomen om in deze omstandigheden het tij zo goed mogelijk te keren.
Talrijke drukkingsgroepen willen een verschuiving van de soldenperiode. Dit voorstel heeft bijval gekregen van de bevoegde ministers. Die hebben nu beslist dat de de Belgische kleding- en schoenenwinkels dit jaar pas vanaf 1 augustus mogen uitpakken met solden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.