Online magazines

10 april 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Dit zijn de fashion trends voor komend H/W-seizoen
Ontwerpers toonden veel nieuwe ideeën voor herfst/winter 2021 en dat resulteerde in sterke – soms een tikje theatrale – collecties. Van maxijurken in glanzend satijn tot stoere bikerjassen in corduroy - designers schrikken komend seizoen van niets terug.

Melissa Himpe
Bladmanager
Zwart-wit is dé kleurcombinatie voor najaar 2020: verschillende grote modehuizen maakten een complete studie van het spel met contrasterende kleuren.
Materiaalgebruik speelt een cruciale rol in de collecties voor volgend najaar. Het is dan ook geen toeval dat de belangrijkste trendthema’s voor dit seizoen gewijd zijn aan specifieke materialen.
Naar aanleiding van de eerste editie van de Shop Design Barometer voeren we een grootschalig onderzoek ivm geplande investeringen op het gebied van winkelinrichting.
De Duitse schoenenfabrikant Caprice wint voor het tweede jaar op rij de prijs voor Ladies4 Footwear Brand of the Year, een van de begeerde prijzen die worden uitgereikt tijdens de Footwear Industry Awards 2020 in Birmingham/Verenigd Koninkrijk.
Rainbow en Marek, de emblematische retromodellen van Mephisto, herwerkt door de designer Gosha Rubchinskiy in een exclusieve speciale editie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.