Online magazines

03 april 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Schoenen herstellen is ook in tijden van sneakers niet overbodig
"De echte ambacht van het schoenherstellen leer je in de praktijk", aldus Jourdan Govaere van de schoenherstellerij De Schoenkliniek. Al 15 jaar lang lapt hij schoenen op volledig naar wens van zijn klanten.

Melissa Himpe
Bladmanager
Onder invloed van de maatregelen getroffen door de overheid om het coronavirus in te dijken, moesten sommige winkels verplicht dicht. Vul onderstaande poll in en ontdek meteen wat uw collega's hebben geantwoord.
 
Verkoopt u nog tijdens de coronacrisis?
 
Ja
 
Nee, mijn winkel is gesloten
Jourdan Govaere staat dit jaar 15 jaar lang in het atelier van zijn schoenherstellerij De Schoenkliniek in Roeselare. Van opleiding is hij kok, maar komende uit een schoenherstellersfamilie is het niet verrassend dat hij alsnog in de stiel terecht kwam.
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
De coronacrisis zorgt ervoor dat heel wat bedrijven moeilijkheden hebben om hun klanten fysiek te bereiken. Online daarentegen blijft volledig actief. PMG lanceert daarom de uitzonderlijke actie van 50% korting op alle online communicatie, geplaatst vóór 1 juni 2020.
Naar aanleiding van de eerste editie van de Shop Design Barometer voeren we een grootschalig onderzoek ivm geplande investeringen op het gebied van winkelinrichting.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.