Online magazines

10 maart 2020 Vakinformatie voor de schoenenbranche

SCHOENEN DANNEELS DOET VOOR HET EERST NIEUWE WINKEL UIT DE DOEKEN
Isabelle en Hendrik Danneels zitten middenin volle verbouwingen. Op 1 september openen ze de deuren van de spiksplinternieuwe Schoenen Danneels in Sint-Andries, Brugge. Zij lichten alvast een eerste tip van de sluier voor u. 

Melissa Himpe
Bladmanager
Isabelle en Hendrik Danneels waagden in 2017 de sprong richting uitbreiding. “We hebben onze eigen straat moeten afzetten door de werken en huizen momenteel anderhalf jaar in een tijdelijke winkel”, vertelt Hendrik. Obstakels die enkel ouwe rotten in het vak, zoals ze zichzelf noemen, kunnen overleven.
volledig artikel lezen
Op maandag 17 februari 2020 organiseerde Garant België zijn zesmaandelijkse ledenbijeenkomst. Verschillende leden kwamen opdagen om aandachtig te luisteren naar de uiteenzetting van Garant-verantwoordelijke voor België Rudi Arnots.
volledig artikel lezen
De zesde editie van Gallery Shoes gaat door van 8 tot 10 maart 2020 zoals gepland. Wel treffen de organisatoren extra maatregelen vanwege het coronavirus. Zo’n 600 merken worden op Gallery Shoes voorgesteld door 400 exposanten. Hieronder vindt u de highlights op een rijtje.
lees meer
De 152e internationale lederwarenbeurs ILM vond zoals gepland plaats in Offenbach van 29 februari tot 2 maart 2020. Zo'n 300 Duitse en internationale exposanten uit de tassen- en bagagebranche presenteerden er hun nieuwe collecties voor H/W 2020/21.
lees meer
De Gouden Schoen 2019 is op 2 maart 2020 uitgereikt aan Frans Muller Benelux, totaalleverancier van schoenverzorging, inlegzolen en accessoires. Voor het eerst is het geen schoenenmerk dat aan de haal ging met de prijs, tot ieders verrassing.
lees meer
Toyota is trouw aan zijn betrouwbare, robuuste reputatie en gaat nu nóg een stap verder met de nieuwe Toyota PROACE City. Kom dit uitzonderlijk bedrijfsvoertuig ontdekken op 19/03/2020 tijdens een even uitzonderlijke avond vol verrassingen en versnaperingen!
volledig artikel lezen
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.