Online magazines

27 oktober 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
Laarzen vragen specifiek onderhoud
Laarzen zijn doorgaans vrij prijzig en kosten meer dan ‘gewone’ schoenen. U moet dus alleszins zorgen dat u de geschikte onderhoudsproducten aanbiedt, zodat men de laarzen goed kan verzorgen en ze extra lang kan dragen zonder kwaliteits- en kleurverlies.

Melissa Himpe
Bladmanager
Onderhoudsproducten blijven hun plek in de rekken van de schoenwinkel behouden. Uit een onderzoek dat uw vakblad Shoes de voorbije weken heeft gedaan, blijkt dat volgens 67% de vraag de voorbije vijf jaar gelijk is gebleven of gestegen.
Laarzen kunnen het hele jaar door gedragen worden. Doorgaans hebben ze een hogere aankoopprijs dan ‘gewoon’ schoeisel. Daarom is het des te belangrijker dat men ze goed onderhoudt om er extra veel draagplezier aan te beleven.
Laarzen deden het enige tijd terug minder goed. Maar sinds het winterseizoen 2019 zijn ze weer volop te zien in het straatbeeld, en hun populariteit neemt toe. Leveranciers pakken voor FW20 uit met opvallende laarzencollecties.
Jourdan Govaere staat dit jaar 15 jaar lang in het atelier van zijn schoenherstellerij De Schoenkliniek in Roeselare. Van opleiding is hij kok, maar komende uit een schoenherstellersfamilie is het niet verrassend dat hij alsnog in de stiel terecht kwam.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.