Online magazines

07 oktober 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

 
Ontdek de L/Z 2022 trends voor handtassen 
Speels en vrolijk zijn ze, de handtassen in alle kleuren van de regenboog die opdoken bij verschillende merken. Gehaakt, handbeschilderd of als een patchworkdeken van kleurrijke lapjes leer – deze ontwerpen zetten duurzame technieken op de kaart.

Melissa Himpe
Bladmanager
Het belang van fysiek contact was zelden zo duidelijk als de afgelopen periode. Als reactie hierop blijft de aandacht voor materiaalgebruik groeien. Handtassen zijn vervaardigd met ambachtelijke technieken en nodigen uit tot aanraking.
In opdracht van schoenenketen vanHaren voerde het onderzoeksbureau Profacts begin maart 2021 een elektronisch onderzoek uit bij meer dan 600 Vlamingen tussen 25 en 45 jaar oud. De clichés werden ontkracht maar eveneens bevestigd.
Ook al komt de coronacrisis langzaam tot een einde, we blijven waarde hechten aan huiselijkheid en comfort. In de lente en zomer van 2022 dragen vrouwen dan ook graag schoenen die ongecompliceerd en lichtgewicht zijn.
De herentrends van het voorjaar 2022 worden dan ook gedomineerd door een hang naar gemak en draagbaarheid. Formele schoenen waren al minder populair, maar verliezen nu nog meer terrein aan sneakers en sandalen.
Wat voor werk u ook doet, de Ford bedrijfsvoertuigen zijn in staat aan al uw eisen te voldoen. Ford is de Belgische koploper als het gaat over de verkoop van bedrijfsvoertuigen. Dankzij hun flexibiliteit zijn ze geschikt voor elke business en elk terrein. Bovendien geniet u nu uitzonderlijk van 0,49% financiële renting op alle Ford bedrijfswagens.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.