Online magazines

29 september 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

 
Klanten prikkelen met video's op Instagram en Tiktok
Uitbaters Bart Feys en Samed Lokaj volgend de modetrends strak op de voet en laten zich bij het kiezen van collecties leiden door hun buikgevoel. “Misschien zijn we net te modebewust voor een stad als Oudenaarde, maar wanneer klanten een schoen passen onder een bepaalde outfit, geraken ze toch snel verknocht.”

Melissa Himpe
Bladmanager
Vlak aan de Markt van Oudenaarde, in de schaduw van het prachtige stadhuis, botsen we op Feys Boutique. De boetiek is gevestigd in een prachtig historisch pand en biedt schoenen en lederwaren die zo van de catwalk lijken te komen.
De pandemie is voor velen een periode van bezinning: vanuit het credo ‘minder is beter’ zien we een hernieuwde interesse voor tijdloze kledingstukken als de kaftan, natuurlijke materialen en handgemaakte items.
Een manifest van hernieuwde liefde voor vrijheid, zonder beperkingen en grenzen. Dat is samengevat de boodschap achter de mannenmodecollecties voor lente/zomer 2022. Veel merken proberen de vrije geest van de jeugd te vangen.
Benieuwd naar wat het volgend fashionseizoen in petto heeft? Hier ontdekt u alle nieuwste trends.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.