Online magazines

22 september 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

 
Drie eigenschappen maken van een schoen een comfortabele schoen
Alvorens men van een degelijke schoen kan spreken, moet voldaan worden aan drie belangrijke eigenschappen. “Het gaat niet zozeer om het merk of het type van schoen”, vertelt Jo Dewijze, podoloog bij Functional Feet. “Een sneaker kan evengoed een goeie schoen zijn.”

Melissa Himpe

Bladmanager
Het belang van goede schoenen wordt vaak onderschat, met pijnlijke gevolgen van dien. Om kwalen te genezen – of nog beter, te voorkomen – kan men comfortschoenen dragen. Zij winnen nog steeds terrein en zijn in de loop der jaren geëvolueerd van pure nicheproducten tot mainstream must-haves.
Met het onder controle krijgen van de pandemie, kwam ook het normale leven min of meer op gang vanaf begin dit jaar. De beperkingen werden teruggeschroefd, er kwam meer shoppingruimte, en de consument heeft daar redelijk positief op ingespeeld en de weg naar de winkel teruggevonden.
Schoenveters rollen nog steeds vlotjes over de toonbank. Een mooie troef voor vele schoenwinkels in ons land, want dit genereert extra opportuniteiten. Het aanbod is alvast enorm uitgebreid.
Laat u inspireren door de nieuwe lente/zomer collectie 2022. Kwaliteitsvolle sandalen en sneakers met een buitengewoon loopcomfort dankzij de optimale pasvormen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.