Online magazines

08 september 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

 
60 euro, 15 paar in de kast en één week nadenken - zo shopt de Belg
Schoenenketen vanHaren liet een onderzoek uitvoeren bij meer dan 600 Vlamingen. De opvallendste resultaten? Vrouwen doen er 3 keer langer over om een paar schoenen te kopen dan mannen, gemiddeld spenderen we € 70 en 2 op de 3 Vlamingen bestelden tijdens corona via het internet.

Melissa Himpe

Bladmanager
In opdracht van schoenenketen vanHaren voerde het onderzoeksbureau Profacts begin maart 2021 een elektronisch onderzoek uit bij meer dan 600 Vlamingen tussen 25 en 45 jaar oud. De clichés werden ontkracht maar eveneens bevestigd.
Op zoek naar de laatste lederwaren- en schoenentrends? Dan ben je bij Trademart aan het juiste adres. Samen met Goldkrone bundelen we onze krachten en ontvangen 16 nieuwe merken in onze “bags”-afdeling.
Nu de consumenten meer bezig zijn met ecologie, gaan ze op zoek naar duurzame schoenen die ze lang kunnen dragen. Daarnaast is er een grote vraag naar kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke onderhoudsproducten, waardoor schoenen langer meeegaan.
Op 26 augustus vond de Rexor Ledendag SS22 plaats in de Antwerp Expo. Leden, leveranciers en organisatie blikken tevreden terug op een succesvolle editie.
Xsensible heeft dit jaar tot tweemaal toe reden om te vieren. Enerzijds werd de miljoenste Stretchwalker geproduceerd. Anderzijds stoomt het familiebedrijf hun zesde generatie klaar voor een succesvolle toekomst. En met die nieuwe generatie introduceren zij ook heel wat nieuws.
Berkemann slippers zijn licht van gewicht, soepel en zacht en zijn verkrijgbaar met een vast of uitneembaar voorgevormd voetbed. Het originele 5-fasen relax voetbed laat de voet op een natuurlijke manier afrollen, geeft een ideale ondersteuning en zorgt voor een optimale drukverdeling.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.