Online magazines

02 september 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

 
Shoes & Bags open days gaan van start
De tweejaarlijkse inkoopevents van Trademart werden in het kader van de vernieuwde marketingstrategie in een nieuw jasje gestopt en gaan nu verder onder de naam Shoes & Bags Open Days. Van 5 tot 7 en van 13 tot 14 september kan u twee opeenvolgende weekends lang nieuwe collecties ontdekken.

Melissa Himpe
Bladmanager
Trademart onderging een volledige rebranding. Van het logo over de Digital Wayfinding app tot de ingang aan Parking 1 – wanneer u de volgende keer naar Trademart komt, zal u op een heleboel nieuwigheden botsen. Wees welkom op Shoes & Bags Open Days.
Ook al komt de coronacrisis langzaam tot een einde, we blijven waarde hechten aan huiselijkheid en comfort. In de lente en zomer van 2022 dragen vrouwen dan ook graag schoenen die ongecompliceerd en lichtgewicht zijn.
Op zoek naar de laatste schoenen- en lederwarentrends? Dan ben je bij Trademart aan het juiste adres. Er zijn zelfs enkele veelbelovende pop-up merken van de partij!
De herentrends van het voorjaar 2022 worden dan ook gedomineerd door een hang naar gemak en draagbaarheid. Formele schoenen waren al minder populair, maar verliezen nu nog meer terrein aan sneakers en sandalen.
Berkemann slippers zijn licht van gewicht, soepel en zacht en zijn verkrijgbaar met een vast of uitneembaar voorgevormd voetbed. Het originele 5-fasen relax voetbed laat de voet op een natuurlijke manier afrollen, geeft een ideale ondersteuning en zorgt voor een optimale drukverdeling.
Traditiegetrouw organiseerde Garant België zijn zesmaandelijkse mode-info op maandag 23 augustus in de eigen showroom in Trade Mart Brussels.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.