Online magazines

20 augustus 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

 
Zakenbarometer juli 2021: +43% omzet
De cijfers waren merkelijk beter dan deze van vorig jaar: gemiddeld +43% omzet en 48% meer verkochte paren. Als we vergelijken met juli 2019 zien we nog een vermindering van ongeveer 10%. Op zich geen drama, we hebben de laatste twee jaar al ergere dingen meegemaakt in onze branche.

Melissa Himpe
Bladamanager
De resultaten van de voorbije maand juli kunnen makkelijk samengevat worden: de cijfers waren merkelijk beter dan deze van vorig jaar: gemiddeld +43% omzet en 48% meer verkochte paren.
In juli was er dit jaar geen hittegolf, maar toch lieten de consumenten zich vooral verleiden tot lichte en zachte kleuren en open modellen zoals sandalen, slippers en ballerina’s.
De klimaatramp die in juli over ons land is getrokken, heeft zware schade toegebracht. Luc Ramelot, Secretaris-Generaal van de Nationale Federatie van het Schoenbedrijf, is zich in een aantal gemeenten in Wallonië gaan vergewissen van de toestand.
Op zoek naar de laatste schoenen- en lederwarentrends? Dan ben je bij Trademart aan het juiste adres. Er zijn zelfs enkele veelbelovende pop-up merken van de partij!
Sameva gaat een samenwerking aan met Caleres Europe en krijgt hiermede naast Vionic ook Naturalizer bij om de verkoop van hedendaags comfort te stimuleren. Met een erfenis van meer dan 140 jaar vakmanschap, financiële kracht en onderneming van wereldklasse, is Caleres de thuisbasis van heel wat felbegeerde schoenenmerken.
Dit jaar markeert het 111-jarig bestaan van Solidus: 111 jaar lang ontwerpt en produceert Solidus comfortschoenen van hoge kwaliteit die in gelijke mate welzijn, gezondheid en plezier beloven. Traditioneel vakmanschap is voor Solidus een vanzelfsprekendheid.
Boek nu uw tickets voor de IAA MOBILITY in München van 7 tot en met 12 september 2021! Onder het motto "What will move us next" staat de nieuwe IAA MOBILITY voor de digitale en klimaatneutrale mobiliteit van de toekomst.
Persoonlijke service, uitgebreid naleveringsprogramma en nog veel meer.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.