Online magazines

11 augustus 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Online versie bekijken
 
Dit zijn de fashiontrends voor lente/zomer 2022
Voor het lente/zomerseizoen 2022 zien we de effecten van de pandemie gereflecteerd in de fashiontrends: er is een hernieuwde interesse voor tijdloze kledingstukken en heel wat merken proberen de vrije geest van de jeugd te vangen.

Melissa Himpe
Bladmanager
De pandemie is voor velen een periode van bezinning: vanuit het credo ‘minder is beter’ zien we een hernieuwde interesse voor tijdloze kledingstukken als de kaftan, natuurlijke materialen en handgemaakte items.
Een manifest van hernieuwde liefde voor vrijheid, zonder beperkingen en grenzen. Dat is samengevat de boodschap achter de mannenmodecollecties voor lente/zomer 2022. Veel merken proberen de vrije geest van de jeugd te vangen.
Persoonlijke service, uitgebreid naleveringsprogramma en nog veel meer.
De coronapandemie had een grote invloed op het betaalgedrag van de consument en veroorzaakte een enorme shift van offline naar online winkelen, waardoor het aantal onlinebetalingen fors steeg.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.