Online magazines

15 juli 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

 
Zakenbarometer juni 2021: +16,6% omzet
De resultaten zijn zeer uiteenlopend, maar toch realiseert zowat iedereen betere cijfers dan vorig jaar. Het brengt optimisme en hoop bij de talrijke schoendetailhandelaars die vorig jaar zwarte sneeuw hebben gezien en alle truken uit de kast hebben gehaald om alsnog een deel van de meubelen te redden.

Melissa Himpe
Bladmanager
Het een feit dat de schoendetailhandel in ons land in juni 2021 gemiddeld 16,6% meer omzet heeft gerealiseerd en 21% meer paren heeft omgezet dan in juni 2020.
Bij de dames noteren we meer dan 90% verkoop in wit, beige, naturel, blauw en andere lichte tinten, en meer dan 60% open modellen, zoals sandalen, teenslippers en muiltjes.
Zowat 50% van de winkeliers start met de verkoop van de nieuwe collectie van zodra ze geleverd is. “Verkocht is verkocht”, zo luidt de redenering, en er zijn altijd modebewuste consumenten die zeker bij de eersten willen zijn.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.