Online magazines

24 juni 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Opening horeca heeft positief effect op aantal shoppers
Grote shoppingcenters zagen op één dag maar liefst duizenden bezoekers meer dan de afgelopen weken. Gemiddeld zo’n 8 procent maar in grote shoppings zelfs 14 procent. Daarmee hebben de winkelcenters de slechte maanden achter zich gelaten.

Melissa Himpe
Bladamanger
 
Met de volledige opening van de horeca zijn ook de Belgische shoppers helemaal terug. Grote shoppingcenters zagen op één dag maar liefst duizenden bezoekers meer dan de afgelopen weken.
Met haar succesvolle winkel La Bottega in centrum Hasselt weet Karine Valy al even elke modeliefhebber te bekoren. Ook voor haar bood de coronacrisis de nodige uitdagingen. Na een eerste schok veerde ze recht met zeer creatieve initiatieven als gevolg. En met succes!
Ontdek nu de nieuwe TOM TAILOR tassen & Gabor tassen FS21 collecties! Je vindt alle tassenstijlen op de Digital Fashion Week SS2021 van 6 t/m 8 juli 2021
Meer omzet bekomen dankzij inlegzolen is relatief eenvoudig. Na het lezen van dit artikel weet u hoe u kunt scoren met zolen dankzij het ideale aanbod: inlegzolen in leder blijven een must.
Marketing- en communicatiestrategieën worden nog vaak op jongere consumenten gericht. Hierdoor blijft een gigantische groep links liggen waarvan 60+ de komende 15 jaar verantwoordelijk zal zijn voor de helft van de economische groei.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.