Online magazines

10 juni 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Onderzoek: alles over uw supplementaire business
Lederwaren, steunzolen en onderhoudsproducten - deze supplementaire producten vormen reeds een vast onderdeel van uw aanbod. Maar dat rijtje kan nog veel meer uitgebreid worden. 

Melissa Himpe
Bladmanager
 
De afgelopen weken voerden we een anoniem onderzoek uit om na te gaan hoe de schoenwinkelier inspeelt op supplementaire business. We constateren dat dat nieuwe producten hun intrede maken – zelfs juwelen en parfum zijn reeds verkrijgbaar.
Bij het horen van 'kleding maakt de man' denken we niet meteen aan de minder zichtbare kledingstukken, terwijl die impact niet onderschat mag worden. Denk maar aan sokken, hipper dan ooit en een ongeziene opportuniteit voor de schoenwinkels.
Eenzelfde outfit die telkens voor een volledige andere uitstraling zorgt? Wij kennen het geheim: panty’s; steeds vaker een must-have accessoire in de kledingkast en de ideale eyecatcher van een trendy outfit.
De onderhoudsbranche voert meer dan ooit duurzaamheid in het vaandel. De research & developmentafdelingen streven continu naar de beste productwerking waardoor schoeisel langer meegaat.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.