Online magazines

02 juni 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

CoviD-19 maakt wandelen opnieuw hip
Freud deed het om na te denken en Leonardo da Vinci om op ideeën te broeden; wandelen bestaat al eeuwenlang, maar het is nu populairder dan ooit, want het beeld van de ouderwetse wandelende einzelgänger ligt gelukkig achter ons.

Melissa Himpe
Bladmanager
 
Vul hier de enquête in voor de zakenbarometer mei 2021.
Welke activiteit uw klant ook verkiest, een correcte wandelschoen is van groot belang om het broodnodige comfort te garanderen. De wandelschoenen van vandaag combineren techniek met een vleugje fashion, met extra aandacht voor kwalitatieve zolen en een waterdicht en ademend membraan.
Dé sneakertrend van het moment is onmiskenbaar de dad sneaker of ‘ugly sneaker’. In de haute couture maken ze al een tijdje furore. Tegenwoordig wil elke fashionista een paar in zijn/haar schoenenkast. En ook de alomgekende Buffalo is weer helemaal terug van weggeweest.
Jourdan Govaere staat dit jaar 15 jaar lang in het atelier van zijn schoenherstellerij De Schoenkliniek in Roeselare. Van opleiding is hij kok, maar komende uit een schoenherstellersfamilie is het niet verrassend dat hij alsnog in de stiel terecht kwam.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.