Online magazines

27 mei 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Vegan schoenen bereiken reguliere schoenenwinkels
Steeds meer mensen staan stil bij de gevolgen van hun levensstijl en krijgen meer aandacht voor een dier-, mens- en milieuvriendelijke samenleving. En daar spelen niet alleen veganistische schoenenmerken op in. Ook de reguliere schoenenwinkel springt op de kar.

Melissa Himpe
Bladmanager
 
Vegan heeft de mainstream markt bereikt - ook die van de schoenen. De stap naar uw winkelrekken is dus snel gemaakt. Hier vindt u het hoe en wat van de vegan schoenenindustrie.
‘s Werelds grootste schoenenbeurs Micam Milano is klaar om weer van start te gaan. Van 19 tot 21 september hopen zij u opnieuw in Milaan te mogen verwelkomen.
Hoewel vegan leer een ecologische connotatie heeft, is één en ander sterk afhankelijk van de gekozen grondstoffen en de productie. Bovendien is er een verschil tussen de ontwikkelingen en de bereidheid van de markt om deze producten te omarmen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.