Online magazines

19 mei 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

zakenbarometer april 2021: koude maand zet rem op verkoop
De waterval van beperkingen en maatregelen zetten duidelijk een rem op de kooplust van de consument. Bovendien was april een paar graden kouder dan normaal, hetgeen de consument zeker niet aanzet tot het kopen van zomerartikelen en sandalen.

Melissa Himpe
Bladmanager
 
In deze zakenbarometer hebben we de resultaten van april 2021 vergeleken met deze van april 2019, omdat vorig jaar de winkels in april gesloten waren. 44% minder omzet en 42% minder verkochte paren zijn inderdaad harde cijfers die de wenkbrauwen doen fronsen.
Wat er dan al werd aangekocht in april: sneakers, sneakers en sneakers, voor dames, heren en kinderen, eveneens om alle hogervermelde redenen: niets nieuws nodig, en iedereen draagt sneakers.
POLL DEELNAME ZAKENBAROMETER

Maandelijks polsen wij bij schoenwinkeliers naar hun omzetcijfers en zakengang in een enqûete. Graag breiden wij ons panel uit.


Het invullen van de enquête neemt slechts enkele minuten in beslag en biedt ons de mogelijkheid een zo duidelijk mogelijk beeld te schetsen van de zakengang in de schoendetailhandel. Alle antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld en worden enkel gebruikt voor het opstellen van de zakenbarometer, en onder geen enkel beding aan derden meegedeeld.


Voor meer info kan u altijd bellen naar bladmanager Melissa Himpe (050 24 04 04) of redacteur van de zakenbarometer René Broekaert (0475 790 595).


Zou u bereid zijn deze enquête eveneens te ontvangen in uw mailbox en die in te vullen? 

Wenst u deel te nemen aan de enquête over de zakenbarometer?
 
Ja
 
Nee
Ondanks alle negatieve berichtgeving zien we toch licht aan het einde van de tunnel. De vaccinatiecampagne loopt op kruissnelheid, en de voorziene heropening van de horeca zal zeker leiden tot meer beweging in de winkelstraten.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.