Online magazines

12 mei 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

5 BASISPRINCIPES VOOR EEN GOEIE WINKELLAY-OUT
Visual merchandising, het kan het verschil maken wat betreft de beleving in uw zaak. In 5 basisprincipes legt Michèle Van Wambeke uit hoe het gebruik ervan positieve gevolgen kan hebben voor uw zaak. 

Melissa Himpe
BladmanagerVisual merchandising, het kan het verschil maken wat betreft de beleving in uw zaak. In 5 basisprincipes legt Michèle Van Wambeke uit hoe het gebruik ervan positieve gevolgen kan hebben voor uw zaak. 

Melissa Himpe
Bladmanager
 
Waarom zijn sommige retailers meer succesvol dan anderen? Een vraag die u zich ongetwijfeld al gesteld heeft. Het antwoord op die vraag is vaak het gebruik van visual merchandising. Een term die de laatste jaren steeds meer aandacht krijgt, en terecht, want de positieve effecten ervan zijn bewezen.
Overleven in het huidige retaillandschap is geen evidentie. Het is niet altijd makkelijk om als kleine zelfstandige je plaats te veroveren tussen grote ketens, zowel online als offline. Toch gelooft Steven Bollé, zelfstandige retail coach en designer, dat elke winkel zijn bestaansreden heeft, al is het vaak een kwestie van het herontdekken van die reden.
We hebben ons oor te luisteren gelegd bij een aantal organisaties die de belangen van de middenstand verdedigen, met de vraag welke acties kunnen worden ondernomen om in deze omstandigheden het tij zo goed mogelijk te keren.
In deze tutorial licht Katelijn Quartier van het Retail Design Lab toe hoe u zich als handelaar via uw winkel kunt onderscheiden om top of mind te blijven bij de consument.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.