Online magazines

28 april 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Laarzen maken stilaan comeback
Laarzen lijken stilaan maar zeker een comeback te maken. Influencers flaneren met een paar onder allerlei outfits en in elk seizoen. Baseer u dan ook op hun garderobe ter inspiratie. En vergeet ook niet, een paar gaat twee keer zo lang mee dankzij het gebruik van de juiste onderhoudsproducten. 

Melissa Himpe
Bladmanager
 
Laarzen deden het enige tijd terug minder goed. Maar sinds het winterseizoen 2019 zijn ze weer volop te zien in het straatbeeld, en hun populariteit neemt toe. Leveranciers pakken voor FW20 uit met opvallende laarzencollecties.
Begin maart opende een nieuwe Jumbo vestiging in Goor, Nederland. Volgens Jumbo het meest duurzaam ontworpen supermarktpand van de Benelux.  Diverse duurzaamheidsaspecten zorgen voor een totale BREEAM-ontwerpscore van 90,79%.
Laarzen kunnen het hele jaar door gedragen worden. Doorgaans hebben ze een hogere aankoopprijs dan ‘gewoon’ schoeisel. Daarom is het des te belangrijker dat men ze goed onderhoudt om er extra veel draagplezier aan te beleven.
Door de coronacrisis hebben we enerzijds meer tijd thuis doorgebracht en anderzijds zochten we de natuur op. Indoor en outdoor blijven dan ook belangrijke trends in 2022.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.