Online magazines

21 april 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

SHOES ONDERZOCHT: HOE GOED DOEN ONDERHOUDSPRODUCTEN HET? 
Uit eigen onderzoek is gebleken dat onderhoudsproducten een onmisbaar onderdeel blijven van uw aanbod. Maar liefst 8% van de totaalomzet wordt gehaald uit deze categorie en 67% gaf aan dat de vraag ernaar de voorbije 5 jaar gelijk bleef of zelfs steeg. 

Melissa Himpe
Bladmanager
 
Onderhoudsproducten blijven hun plek in de rekken van de schoenwinkel behouden. Uit een onderzoek dat uw vakblad Shoes de voorbije weken heeft gedaan, blijkt dat volgens 67% de vraag de voorbije vijf jaar gelijk is gebleven of gestegen.
De onderhoudsbranche voert meer dan ooit duurzaamheid in het vaandel. De research & developmentafdelingen streven continu naar de beste productwerking waardoor schoeisel langer meegaat.
In tegenstelling tot stadsschoenen worden sneakers vaak van dag tot dag gedragen, waardoor ze heel wat te verduren krijgen. Een goed onderhoud zorgt ervoor dat de sneaker er als nieuw blijft uitzien en een hele poos langer meegaat.
Ontdek snel de nieuwe Fiat Pro-stockwagens: maak meteen de beste keuze voor uw zaak met een Talento, Fiorino, Doblo of Ducato!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.