Online magazines

15 april 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Zakenbarometer maart 2021: winkelen op afspraak stuit op kritiek
De mogelijkheden die geboden worden om de klanten te laten winkelen na afspraak, stuiten op heel wat kritiek. De overgrote meerderheid van de detailhandelaars is niet gelukkig met deze werkwijze. 

Melissa Himpe
Bladmanager
 
Vergelijkingen tussen maart vorig jaar en de voorbije maand tonen irrealistische cijfers. De omzet van een halve maand met een hele maand vergelijken leidt tot gigantische percentages, tot bijna +300%.
Feit is ook dat de consument(e) in het algemeen minder schoenen aankoopt, en dat geldt niet alleen voor de fysieke winkels; ook voor de e-commerce is dat het geval.
Mode Unie en de Nationale Federatie zetten druk om voor de modewinkels (en schoenzaken) die verplicht op afspraak moeten werken, aanspraak te kunnen maken van het dubbel overbruggingsrecht in maart en april.
Altijd al willen weten hoe het is om met een elektrisch voertuig te rijden? Onze redacteur Ferre Beyens test het graag voor jullie uit en brengt geregeld verslag op ons Mobility Business Solutions-platform. Hij bijt alvast de spits af met de BMW iX3!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.