Online magazines

31 maart 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Onderzoek wijst uit: u haalt to 8% van totaalomzet uit onderhoudsproducten
De schoen en het onderhoudsproduct – ze hangen onlosmakelijk vast aan elkaar en dat blijkt ook uit de resultaten van het onderzoek dat Shoes heeft gedaan. Alle respondenten bieden een aanbod aan en halen gemiddeld maar liefst 8% van hun totaalomzet uit deze categorie. 

Melissa Himpe
Bladmanager
 
De verkoop van onderhoudsproducten in de schoendetailhandel en bij de schoenherstellers krijgt vaak een stiefmoederlijke behandeling. Nochtans genereert de verkoop van die producten meer omzet, met een behoorlijke winstmarge.
Met haar succesvolle winkel La Bottega in centrum Hasselt weet Karine Valy al even elke modeliefhebber te bekoren. Ook voor haar bood de coronacrisis de nodige uitdagingen. Na een eerste schok veerde ze recht met zeer creatieve initiatieven als gevolg.
Uit een onderzoek dat uw vakblad Shoes de voorbije weken heeft gedaan, blijkt dat volgens 67% de vraag de voorbije vijf jaar gelijk is gebleven of gestegen.
In tegenstelling tot stadsschoenen worden sneakers vaak van dag tot dag gedragen, waardoor ze heel wat te verduren krijgen. Een goed onderhoud zorgt ervoor dat de sneaker er als nieuw blijft uitzien en een hele poos langer meegaat.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.