Online magazines

17 maart 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Zakenbarometer februari 2021 brengt verwarrende resultaten
Sommige winkeliers zijn er in geslaagd een omzetgroei van 30% te realiseren, terwijl anderen dan weer meer dan 30% moesten inleveren, met alle percentages daar tussenin. Feit is dat de markt in sterke mate ontregeld is.

Melissa Himpe
Bladmanager
 
Het aantal uiteenlopende invloeden dat de zakengang bepaalt, is dusdanig dat alle schommelingen ergens wel een aanvaardbare verklaring vinden.
Een vergelijking maken van de verkoopresultaten van februari 2021 met deze van februari 2020 loopt op vele punten mank. Het is immers onmogelijk appelen met peren te vergelijken.
Het verlengen van de opruimingsperiode tot half februari heeft volgens de meeste winkeliers geen enkel effect gehad op de verkopen. De voorbije jaren liet de overgrote meerderheid van de winkeliers de koopjes toch nog een tijd uitlopen.
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
Het ILM kondigt aan dat de fysieke beurs in april niet kan doorgaan. In de plaats daarvan verwelkomt het ILM u tijdens hun ILM Virtual Order Show van 10 tot 12 april.
Door de huidige maatregelen kan de fysieke Micam Milano beurs ditmaal niet doorgaan. Daarom kan je vanaf 8 maart tot en met 8 mei deelnemen aan de Micam Milano Digital Show. Leveranciers van over de hele wereld komen er samen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.