Online magazines

10 maart 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Micam Milano 2021 gaat van start, alleen ditmaal digitaal
De fysieke Micam Milano beurs kan door de huidige maatregelen niet doorgaan. Toch staan de organisators klaar om u als winkelier te ontvangen op hun digitaal platform. Dat platform brengt u in contact met leveranciers van over de hele wereld. 

Melissa Himpe
Bladmanager
 
MICAM Milano is 's werelds grootste schoenenbeurs. Door de huidige maatregelen kan de fysieke beurs ditmaal niet doorgaan. Daarom kan je vanaf 8 maart tot en met 8 mei deelnemen aan de Micam Milano Digital Show.
Welke activiteit uw klant ook verkiest, een correcte wandelschoen is van groot belang om het broodnodige comfort te garanderen. De wandelschoenen van vandaag combineren techniek met een vleugje fashion, met extra aandacht voor kwalitatieve zolen en een waterdicht en ademend membraan.
De Xsensible-collectie voor de herfst/winter van 2021/22 komt tegemoet aan al je wensen: optimisme, energie en zin in het leven. Of het nu gaat om hiken, wandeltochten maken of sightseeing in de stad – met zowel de sneakers als de boots is lopen een plezier.
Hij zocht naar de degelijkheid van een Duitse bestelwagen. Toen ging hij vergelijken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.