Online magazines

24 februari 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Louise Schoenen: Schoenen in alle maten en een warm onthaal 
Wat voor Tinneke begon als het doorverkopen van een kleine selectie in haar woonkamer, groeide uit tot een mooie winkel in het hartje van Dendermonde. Mensen met eender welke schoenmaat kunnen er hun gading vinden. 

Melissa Himpe
Bladmanager
 
Tinneke De Kimpe weet als geen ander hoe het is om schoenen buiten de doorsnee matenrange te moeten zoeken. “Vanuit die frustratie is het concept voor mijn winkel Louise Schoenen gegroeid. Ik wou een winkel waar alle schoenen verkrijgbaar zijn van maat 36 tot 44."
Benieuwd naar wat het volgend fashionseizoen in petto heeft? Hier ontdekt u alle nieuwste trends.
Stel uw droomcollectie schoenen en lederwaren samen op de Shoes & Bags Open Days in Trade Mart Brussels. Het inkoopevent combineert vaste met gastexposanten. In samenwerking met Centro Benelux bieden we u exclusieve pop-upmerken, ook in The Market!
In Berkemann pantoffels voelen uw voeten zich bij koude herfst- en winterdagen relaxed. Het natuurvilt met minimaal synthetisch aandeel zorgt voor een behaaglijk warm voetklimaat en staat garant voor een licht, duurzaam product met perfecte stabiliteit.
“These boots are made for walking” is het Solidus motto herfst/winter 2021. Laat je inspireren door de nieuwe “Combat boots” in wijdte H en wijdte K met het Solidus Vario systeem met uitneembare tussenzool.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.