Online magazines

17 februari 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Zakenbarometer januari 2021: Solden stellen teleur
De omzet lag in januari 2021 18% lager dan vorig jaar. Niet alleen de verschuivingen van de kortingen hadden een negatieve impact op de verkopen, er waren ook heel wat andere elementen die het enthousiasme van de consumenten temperden. 

Melissa Himpe
Bladmanager
 
De omzet lag in januari 2021 18% lager dan vorig jaar en er werden ook 23% minder paren verkocht. Dat ziet er op een eerste gezicht erg negatief uit, maar er zijn een aantal verklaringen die het mogelijk maken deze cijfers te relativeren.
Het is verbazingwekkend vast te stellen dat slechts 60% van de schoenwinkeliers van steunmaatregelen gebruik maakt. De 40% anderen vragen geen steun aan. Het indienen van een dossier vraagt vaak te veel opzoekingswerk.
De beslissing van de overheid om de opruimingen deze winter uitzonderlijk te laten verder lopen tot 15 februari, wordt met gemengde gevoelens onthaald. Ongeveer 25% is geen voorstander van die verlenging.
Stel uw droomcollectie schoenen en lederwaren samen op de Shoes & Bags Open Days in Trade Mart Brussels. Het inkoopevent combineert vaste met gastexposanten. In samenwerking met Centro Benelux bieden we u exclusieve pop-upmerken, ook in The Market!
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
Wil ook jij genieten van uitzonderlijke saloncondities op bedrijfsvoertuigen én op de hoogte blijven van de laatste acties? Klik dan snel verder en ontdek hoe ook jij kan profiteren van extra saloncondities op jouw volgende bestel- of bedrijfswagen!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.