Online magazines

10 februari 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Zakenbarometer jan-dec 2020: jaaromzet 20% lager dan in 2019
De jaaromzet lag in 2020 bijna 20% lager dan in het jaar 2019. Die teleurstellende cijfers komen echter niet als een verrassing, rekening houdend met Covid-19. 

Melissa Himpe
Bladmanager
 
De resultaten van de schoendetailhandel in 2020 vergelijken met die van 2019 is welhaast onbegonnen werk. Corona heeft alles door elkaar geslagen, onder meer door de schoen- en andere winkels gedurende drie maanden te sluiten.
Drinkwater op het werk doet kosten algauw oplopen. Bij SipWell zijn de koeler, levering, ophaling en technische bijstand verwerkt in één abonnementsprijs. Bovendien is een waterkoeler fiscaal aftrekbaar. Interessant, niet?
Laarzen kunnen het hele jaar door gedragen worden. Doorgaans hebben ze een hogere aankoopprijs dan ‘gewoon’ schoeisel. Daarom is het des te belangrijker dat men ze goed onderhoudt om er extra veel draagplezier aan te beleven.
Stel uw droomcollectie schoenen en lederwaren samen op de Shoes & Bags Open Days in Trade Mart Brussels. Het inkoopevent combineert vaste met gastexposanten. In samenwerking met Centro Benelux bieden we u exclusieve pop-upmerken, ook in The Market!
De herfst-/wintercollectie van 2021 is geïnspireerd door het avonturiersgenre. We zijn constant op ontdekkingsreis. Het maakt ons flexibeler, sterker en gelukkiger – ongeacht de levensomstandigheden en niet alleen in ongunstige weersomstandigheden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.