Online magazines

03 februari 2021 Vakinformatie voor de schoenenbranche

Deze trends zien we op de catwalk voor het A/W seizoen 2022
Op de catwalk zien we in het A/W seizoen 2022 vooral een reactie op het afgelopen jaar. Thuiszitten doet ons verlangen naar onze vrijheid en dat zien we weerspiegeld in de modetrends. 

Melissa Himpe
Bladmanager
In een periode waarin onze vrijheid is ingeperkt, proberen ontwerpers te ontsnappen aan de waan van de dag. Dat uit zich in een vleugje rebellie, met verwijzingen naar rock-‘n-roll, de vrije geest van de sixties en transparante stoffen.
In onzekere tijden grijpen we graag terug naar het verleden. De najaarsmode voor de man zit dan ook vol verwijzingen naar werkkleding, militaire uniformen en outdoor-invloeden.
Stel uw droomcollectie schoenen en lederwaren samen op de Shoes & Bags Open Days in Trade Mart Brussels. Het inkoopevent combineert vaste met gastexposanten. In samenwerking met Centro Benelux bieden we u exclusieve pop-upmerken, ook in The Market!
In Berkemann pantoffels voelen uw voeten zich bij koude herfst- en winterdagen relaxed. Het natuurvilt met minimaal synthetisch aandeel zorgt voor een behaaglijk warm voetklimaat en staat garant voor een licht, duurzaam product met perfecte stabiliteit.
“These boots are made for walking” is het Solidus motto herfst/winter 2021. Laat je inspireren door de nieuwe “Combat boots” in wijdte H en wijdte K met het Solidus Vario systeem met uitneembare tussenzool.
Dagelijks worden maar liefst 624 cyberaanvallen uitgevoerd in België. De vraag is niet óf, maar wanneer u het slachtoffer wordt van een cyberaanval? Ontdek de meerwaarde van een cyberverzekering.
Actief in de bouw, groensector, e-commerce …? De Daily is uw perfecte partner met zijn sterk chassis, hoog nuttig laadvermogen, zuinig verbruik en lage totale voertuigkosten.*Nu aan ongelooflijk interessante voorwaarden.
Profiteer meteen van de saloncondities op de Fiat Fiorino, Doblo, Talento en Ducato. Het loont de moeite!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.